Test af fødevare samt kost- og
vitamintilskud

Vi kan som kinesiologer bruge kinesiologi til at teste fødevarer og til at identificere hvilke ting i kosten, der fremkalder intolerancer.

Det er individuelt hvilken kost, der svækker os og skaber allergiske reaktioner, stress og ubalance i vores krop. Det kan endda variere fra dag til dag og uge til uge om en fødevare svækker os eller ej, afhængig af om vi er i balance eller ej, ligesom indtagelse af for store mængder af en bestemt fødevare også kan svække.

Mad er en del af vores personlige økosystem. Nogle madvarer vil hjælpe os til at have et større overskud, hvorfor en ordentlig ernæring(en sund og varieret kost) er en nødvendig forudsætning for et godt helbred.

Vi arbejder ud fra den teori at:

-mad er energi.

-nogle madvarer indeholder mere energi end andre.

-nogle energier harmonerer bedre med netop vores/din krops energier end hos andre(valg af fødevarer).

-visse madvarer tømmer os for energi.

-den mængde mad indtager på én gang

-sammensætningen af fødevarer.

-tidspunkt på dagen.

-stress-niveauet eller graden af afslapning, mens man spiser.

-det miljø, hvori man indtager sin føde

Når vi tester for fødevarer og kost/vitamin tilskud om det giver energi eller dræner for energi, anvender vi tidligere omtalte muskeltest til at bestemme svaret.

Du kan medbringe dine allerede indkøbt og anvendte fødevarer/produkter til testningen. Også hygiejneprodukter og alt muligt andet kan testes.

Ovenstående foder og vitamintest anvender jeg også på dyr.