Kinesiologi

Kinesiologi betyder læren om bevægelse. Kinesiologien er udviklet af kiropraktorer i USA i ca 1960 ud fra Vestens viden om anatomi, fysiologi samt kemi og Østens gamle visdom om sundhed baseret på kroppens energisystem.

Kinesiologien bygger som akupunkturen på meridian-energien samt på chakra-energien.

I kinesiologi anvendes grundlæggende muskeltest for, at finde ubalancer.

Muskeltest blev i 1960 udviklet af kiropraktoren George Goodheart. Muskeltesten – et let tryk – hen over håndleddet, fortæller kinesiologen om personens ubalancer, og om det følelsesmæssige stress personen befinder sig i.

Din krop vil reagere med et feedback, så ubalancerne i kroppen og metoden til, at genoprette balancen, findes.

Jeg anvender Klassisk kinesiologi, Energimedicin, Vibrationel Kinesiologi efter The Dawson Program samt Kinergetices udviklet af Philip Rafferty (Kinesiologi og Healende Energi – se særskilt beskrivelse andet sted på hjemmesiden).

 

 

Få balance i dit liv

Klassisk kinesiologi

Behandlingen sker ud fra, hvad din krop prioriterer, der skal anvendes som det vigtigste værktøj arbejde med.

Det kan være udførelse af lette fysiske øvelser, massage af nogle specieller ”trigger punkter”, akupressur på meridianpunkter, lytte til nogle lydfrekvenser, dufte til nogle duftolier eller essenser, indtage Bachs Remedier eller homøopati, kosttilskud, tankefeltterapi eller et blidt tryk på refleks- og akupunkturpunkter, m.m.

Hver behandling er unik og tilpasset dit behov således, at der arbejdes hen imod at din krop kommer i balance.

Vibrationel Kinesiologi efter The Dawson Program

Cameron Dawson, er manden bag The Dawson programmet. Dawson har i mere end 30 år studeret hvorledes kroppen fungerer, herunder sammenhænget mellem helbredstilsanden, anatomien, fysiologien, sygdommes natur samt kroppens egen evne til at helbrede sig selv.

Dawson udviklet et program med prætest af kroppens nervesystem, energisystem, organer, skelet, muskler, celler, aurafelter, chakra, meridianer og meget mere.

Efter at have indsamlet oplysningerne ved prætestene finder jeg frem til den mest hensigtsmæssige afbalancering – som ofte er behandling med lydfrekvenser.

For mig er mennesket en helhed, hvor krop, tanker, følelser, energi og kemi gensidigt påvirker hinanden, og under en behandling bliver der skabt balance mellem disse.

En behandling er langt hen ad vejen hjælp til selvhjælp. En behandling er netop med til at vække din vilje til forandring. Dit energiniveau vil stige, så du finder styrken og troen på, at positive forandringer er mulige.

Som et led i behandlingen, vil der ofte gives hjemmeøvelser til styrkelse af hjerneintegrationen mm.

Behandlingsformen er blid og konsultationen varer i gennemsnit 1½-2 time, dog kan der gå lidt mere tid ved første konsultation.

Reaktionerne under behandlingen kan være summen i kroppen, følelse af kulde eller varme samt træthed.  Efter konsultationen føler personen ofte en lettere træthed, som forsvinder efter ca. 1-2 timer eller en følelse af lethed og klarhed.

Det er vigtigt at indtage rigeligt med vand efter behandlingen, således at kroppen får mulighed for, at udskille de affaldsstoffer, som er blevet frigjort.

Nogle af de ubalancer kinesiologi kan afhjælpe, er beskrevet på forsiden, men her nævnes nogle få:

 •  Søvnproblemer
 • Nattevæder
 • Fastlåste følelser- og tankemønstre
 • Indlæringsproblemer fx. svært ved at læse, stave og regne.
 • Svært ved at holde koncentrationen
 • Kæbespændinger
 • Nakke-, ryg- og lændesmerter
 • Smerter i skuldre, arme, hoved,  ben, hofte og fødder
 • Angst/fobier
 • Stress
 • Traumer/chok
 • Fordøjelses problemer
 • Sensitivitet – fx. allergi
 • Belastninger i kroppen af tungmetal, skimmelsvamp, virus fx. EBV- virus. 

Kinergetics Healing

Kinergetics er udviklet ud fra kinesiologi, kiropraktik og healing. Kinergetics, afbalancerer energi.

Philip Rafferty, som er manden bag Kinergetics Healing, har studeret mange af de store grene af kinesiologi, og var grundlæggende præsident for Touch for Health Association i Victoria.

Philip har specialiseret sig i kroniske smerter, fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom (CFS), candida, traume behandling, sportsforbedring og Temporo-Mandibular Joint (TMJ) lidelse.

Gennem væsentlige udviklinger i hans praksis, kom han til at genkende effekten af ​​specifikke subtile energifelter på vores helbred. Som følge heraf blev “Kinergetics”, en energi Kinesiology metode, skabt. Denne metode er nu en verdensomspændende modalitet, der hjælper mennesker med ulykker af enhver art.

Hans nuværende lidenskab er den en-dags Balancing Nutrition and Toxicity (BNT) workshop. Mange elever med kronisk smerte, fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom har oplevet en betydelig forbedring i løbet af workshoppen.

Ved at arbejde med kroppens energifelt og bruge den medfødte healingsenergi som vi alle er i besiddelse af, skaber healingsformen Kinergetics positive ændringer i dit energifelt.

Ved hjælp af kinergetics, kan oprindelsen af et problem findes, uanset hvornår det opstod – endda helt tilbage til fosterstadiet og længere tilbage – DNA.

Selvom vi har glemt vores barndom, husker kroppen. Det kan for eksempel være, hvad der kan forårsage et kronisk ubehag/smerte i voksenlivet.

Kinergetics hjælper til at øge/forbedre hydrering af kroppens celler, nyrer- og leverfunktion samt hjernefunktion og udrenser toksiner som kviksølv og andre tungmetaller.

Ved at bruge din egen naturlige healingsenergi til at give energi og dermed afbalancere et konkret organ, kirtel eller chakra, kan jeg bringe din krops energiflow tilbage til dens rette balance.

Kinergetics arbejder med årsager og er god til, at cleare nye samt gamle begravede traumer og chok for at give mulighed for healing og afbalancering.

Candida kan afhjælpes, smerte reduceres, allergi lindres og selvsabotage elimineres. Selvsabotage er trossystemer, vi kan have, som påvirker vores selvværd, selvopfattelse, arbejdsliv, kærlighedsliv, familieliv, læring, etc.

Hydrering er af vital betydning for enhver healing og re-balancering. Kroppen kan klare sig uden mad i dagevis, men ikke uden vand. Væske i kroppen bærer de elektriske signaler, der styrer hjerne-krop instruktionerne.  Uden disse kan ting begynde at lukke ned eller du kan opleve manglende koordinering i dine bevægelser og kroppens systemer.

 

Følelser. Ved at finde en følelse og en alder, hvor stressen første gang opstod, kan jeg ændre din reaktion

 • Hypotoniske muskler. Frigøre spændinger fra muskler, sener og ledbånd
 • Chakraer. Korrektion af stress, følelser og selvsabotage i energifeltet
 • Styrke lungernes energi. Rigtig god, hvis du ønsker at holde op med at ryge
 • Reaktive skuldermuskler. Spændinger og smerter i skuldermuskler
 • Tungmetaller. Jeg tester for kviksølv og styrker kroppen, så den bedre kan håndtere tungmetaller
 • Candida korrektion. Candida lever naturligt som gærceller i tarmen.

Hvis den kommer ud af kontrol, kan det resultere i utæt tarm, træthed, mm.

Kræver 2-3 behandlinger med en uges mellemrum

Specifikke korrektioner af forskellige organer og funktioner

Jeg finder stress i meget specifikke områder af kroppen, såsom nyrer, blære, hjerte, blodtryk, immun/lymfe system, milt, lunger, galdeblære, lever, fordøjelsessystemet, bugspytkirtel, hormoner, kirtler, celler, stofskifteprocesser samt ørerne. HPV-vaccine skader.

Hvad kan kinergetics behandle?

 • Stress. Basal stress korrektion, der ændrer ens reaktion på ens stress.
 • Fødevare sensitivitet.
 • Kroppens elektrolytbalance. Balancerer kroppens elektrolytter
 • Kroppens væskebalance. Det handler ikke om, hvor meget vi drikker, men om hvor meget vi optager. Denne korrektion fjerner stress, der blokerer for optagelsen af vand. Dehydrering kan forårsage smerte og anden ubalance.
 • Dybe traumer. Kroppens celler husker alt. Så ting/oplevelser som man tror er bearbejdede, er stadig i bevidstheden.
 • Smerte. Basal smerte korrektion
 •  Smerter i kæbeområdet (TMJ) Ved at balancere kæbeområdet, balancerer man kroppen.
 • Ca. 90 % af musklerne i kroppen er påvirket af musklerne omkring kæbeleddet.
 • (TMJ: – Myofascial smerte indebærer ubehag eller smerter i muskler, der styrer kæbe funktion.)
 • En person kan have en eller flere af disse ubalancer på samme tid. Nogle mennesker har andre helbredsproblemer, som sameksistere med TMJ lidelser, såsom kronisk træthedssyndrom, søvnforstyrrelser eller fibromyalgi, en smertefuld tilstand, der påvirker muskler og andre bløde væv i hele kroppen. Disse lidelser deler nogle fælles symptomer, som tyder på, at de kan dele lignende underliggende mekanismer af sygdom. Imidlertid vides det ikke, om de har en fælles årsag.

Reumatiske sygdomme, såsom arthritis, kan også påvirke kæbeleddet som en sekundær betingelse. Reumatiske sygdomme refererer til en stor gruppe af lidelser, der forårsager smerte, inflammation og stivhed i leddene, musklerne, og knogle. Gigt og nogle TMJ lidelser involverer inflammation af væv. Det nøjagtige forhold mellem disse tilstande er ikke kendt.

Få balance i dit liv