Koren Specific Technique

I slutningen af ​​2003 udviklede DC Tedd Koren en ny teknik, som et resultat af forskning og kliniske eksperimenter, en forbedret form for kiropraktisk behandling, som han nu kalder Koren Specific Technique. Patienter kan analyseres mere grundigt end nogensinde før, og justeringerne holder bedre og længere.

Hvad er Koren Specific Technique?

Manuel manipulation af muskler og led, der er med til at forbedre kroppens kredsløb og øge bevægelighed og styrke.

Til den manuelle manipulation af ubalancen anvender jeg en til to små håndholdte maskiner/apparater, som henholdsvis hedder  ArthroStim eller VibraCussorer.  Begge apparater er et FDA-godkendt instrument udviklet af IMPAC- teknologi i Oregon.

Behandlingen er meget effektivt og specifik, hvilket betyder at det kun er det område, der er ude af position, der justeres. Der er ingen vridning, drejning eller brækning af leddene eller kroppen. Behandlingen, som maskinerne udfører sker via blide impulser, som aktiverer en viberation med 12 tryk/slag/Hz i sekundet, hvilket er behageligt og som hjælper kroppen af med spændinger fysisk som psykisk, så kroppen bliver afspændt og “nulstillet”.

De fleste mennesker rapporterer om en følelse af lethed, afslapning og velvære, da deres strukturelle nervestress (subluksationer) frigøres / formindskes.

Og dyr er meget glade for den energi/frekvenserne som appereatet afgiver.

Behandling af mennesker og dyr

Denne teknik egner sig rigtig godt og er en effektiv behandling ved  muskelspændinger/ubalancer og andre problematikker, hvor kroppen har en fastlåst autorespons i en given situation. Behandlingen foregår fuldt påklædt og afhængig af, hvad der behandles for, kan den foregå siddende, stående, liggende eller i bevægelse.

Denne behandlingsform bruges også til dyr. Især ved ubalancer i bevægeapparatet fx. halthed, lammelser i lemmer, neurologiske symptomer, hofte-og knæproblemer, rygubalancer, SI-leddet og ved sædstrengsfibrose hos heste, har jeg gode erfaringer.

Behandlingsresultat på dyr, kan oftest ses meget hurtigt efter en behandling, fordi dyr er meget modtagelig for denne form for behandling. Jeg supplerer også behandlingen med laserterapi.

KILDE: Tedd Koren

KST/Koren Specific Technique er en behandlingsmetode, som er udviklet af DC Tedd Koren, Lowell Ward, DC., Harris Coulter, Ph.D>, Alf Breig, M.D.Ph.D., John Upledger D.O., O.M.M., Scott Walker, DC., L.C.Chen, Ph.D., Richard van Rumpt, D.C..og det er en blanding af healing, kinesiologig kiropraktik.

Se evt. nedenstående youtube optagelser om og med Tedd Koren mfl.

Få balance i dit liv