Koren Specific Technique

Denne teknik egner sig rigtig godt til dig, der har prøvet alt og hvor din krop ikke responderer optimalt på almindelig kropsterapi. Det er en meget effektiv behandling ved fobier, angst, allergier, muskel spændinger/ubalancer og andre problematikker, hvor kroppen har en fastlåst autorespons i en given situation. Behandlingen foregår fuldt påklædt og afhængig af, hvad der behandles for, kan den foregå siddende, stående, liggende eller i bevægelse.

Kroppen  indeholder alle de nødvendige svar til at komme tilbage i balance. Ved hjælp af en behagelig teknik kan vi finde frem til de dybereliggende primære låsninger i kroppen både psykisk og fysisk.

Til behandlingen bruges en til to  små håndholdte maskine/apparat, som henholdsvis hedder  ArthroStim samt VibraCussorer. Begge apparater behandler  meget effektivt via blide impulser, som aktivere med viberation med 12-14 tryk/slag i sekundet, hvilket er behageligt og som  hjælper kroppen af med spændinger  fysisk som psykisk, så kroppen bliver afspændt og “nulstillet”.

Denne behandlingsform bruges også til dyr. Især ved ubalancer i bevægeapparatet.

Behandlings resultat på dyr, kan oftest ses meget hurtigt efter en behandling i kraft af, at dyret bevæger sig anderledes.

KST/Koren specific Technique er en behandlingsmetode, som er udviklet af D.C Tedd Koren, Lowell Ward, D.C., Harris Coulter, Ph.D>, Alf Breig, M.D.Ph.D., John Upledger D.O., O.M.M., Scott Walker, D.C., L.C.Chen, Ph.D., Richard van Rumpt, D.C..og det er en blanding af healing, kinesiologi  og kiropraktik.

 

 

 

Få balance i dit liv