Koren Specific Technique

I slutningen af ​​2003 udviklede DC Tedd Koren en ny teknik, som et resultat af

forskning og kliniske eksperimenter, en forbedret form for kiropraktisk behandling, som han nu kalder Koren Specific Technique. Patienter kan analyseres mere grundigt end nogensinde før, og justeringerne holder bedre og længere.

Hvad er Koren Specific Technique?

Proceduren består af tre trin.

Det første trin: jeg spørger, ved hjælp at den kinesiologiske muskeltest, hvor på eller i kroppen der er ubalance. Denne spørgende test er en del af analyseproceduren. På relativt kort tid, kan hele det strukturelle system kontrolleres: kranium, rygsøjle, skiver, hofter, ribben, brystben, skuldre, arme, ben, hænder, fødder – bogstaveligt talt kan alt, hvad der er ude af position, analyseres.

Det andet trin: fortæller mig, om kropsdelen er i sin rette position. Her anvender jeg igen muskeltest, for at identificere hvad der er i ubalance.

Det tredje trin: når der er behov for en justering af ubalancen, korrigeres ubalancen med en til to  små håndholdte maskiner/apparater, som henholdsvis hedder  ArthroStim eller VibraCussorer.  Begge  apparater er et FDA-godkendt instrument udviklet af IMPAC- teknologi i Oregon.

Behandlingen er  meget effektivt og specifik, hvilket betyder at det kun er det område, der er ude af position, der justeres. Der er ingen vridning, drejning eller brækning af leddene eller kroppen. Behandlingen, som maskinerne udføre, sker via blide impulser, som aktivere en viberation med 12 tryk/slag/Hz i sekundet, hvilket er behageligt og som  hjælper kroppen af med spændinger  fysisk som psykisk, så kroppen bliver afspændt og “nulstillet”.

De fleste mennesker rapporterer om en følelse af lethed, afslapning og velvære, da deres strukturelle nervestress (subluksationer) frigøres / formindskes. 

Folk har mange lag. Ligesom et løg. Efter korrektionen af, hvad kroppen viser på det tidspunkt, behandlingen finder sted, kan ældre skader, ældre forvridninger, ældre subluksationer og ældre symptomer (både fysiske og følelsesmæssige) dukke op og hermed behandles. Frigivelse og helbredelse af gamle skader er kendt som “genoplevelse af gamle psykiske og fysiske ubalancer/traumer” og er normalt en del af helingsprocessen.

Den næste dag føler nogle mennesker, at de har motioneret og er lidt ømme, i kroppen. Dette mærkes normalt først efter den første justering, er midlertidigt og forsvinder normalt inden for kort tid.

Lejlighedsvis har klienter rapporteret “rensende” symptomer som diarré, puds, slim, hovedpine, feber osv., når toksiner forlader kroppen. Disse symptomer er normalt midlertidige. Det er nyttigt at få at vide, hvis der opstår usædvanlige symptomer. Disse symptomer kan tage form af følelsesmæssige frigivelser: gamle minder kommer op eller usædvanlige drømme.

Behandling af mennesker og dyr

Denne teknik egner sig rigtig godt til dig, der har prøvet alt og hvor din krop ikke responderer optimalt på almindelig kropsterapi. Det er en meget effektiv behandling ved  muskel spændinger/ubalancer og andre problematikker, hvor kroppen har en fastlåst autorespons i en given situation. Behandlingen foregår fuldt påklædt og afhængig af, hvad der behandles for, kan den foregå siddende, stående, liggende eller i bevægelse.

Denne behandlingsform bruges også til dyr. Især ved ubalancer i bevægeapparatet fx. halthed, lammelser i lemmer, hofte-og knæproblemer, rygubalancer,  SI-leddet og ved sædstrengsfibrose hos heste har jeg gode erfaringer.

Behandlingsresultat på dyr, kan oftest ses meget hurtigt efter en behandling, fordi dyr er meget modtagelig for denne form for behandling. Jeg supplere også behandlingen med laserterapi.

KILDE: Tedd Koren 

KST/Koren Specific Technique er en behandlingsmetode, som er udviklet af DC Tedd Koren, Lowell Ward, DC., Harris Coulter, Ph.D>, Alf Breig, M.D.Ph.D., John Upledger D.O., O.M.M., Scott Walker, DC., L.C.Chen, Ph.D., Richard van Rumpt, D.C..og det er en blanding af healing, kinesiologi  og kiropraktik.

 

Se evt. nedenstående youtube optagelser om og med Tedd Koren mfl. 

 

Få balance i dit liv