Hundeejer fra Frederikssundsområdet

En morgen vågnede jeg op til, at min hund ikke kunne rejse sig op på alle fire ben.  Den havde fået en lammelse i sit forben. Dyrlægen kunne umiddelbart ikke finde årsagen heller ikke efter en røntgenundersøgelse eller efter en MR og CT scanning af min hund. Jeg var totalt sønderknust. Jeg blev anbefalet, at forsøge, at genoptræne min hund på et vandløbebånd. Jeg fandt frem til Lise-Lotte, som havde et vandløbebånd.

Jeg kom nysgerrig til den første behandling hos Lise-Lotte med min lamme hund, svøbt i et varmt tæppe, som jeg holdt mine arme. Lise-Lotte undersøgte min hund og sagde at den ikke umiddelbart ville få noget ud af, at blive sat på et løbebånd, uden at hun først havde behandlet den med en teknik som hed Kinesiologi og Koren Specific Technique!!!

Jeg var noget skeptisk  – men jeg havde ikke noget at tabe.

Lise-Lotte behandlede som sagt min hund med de teknikker. Min hund blev efterfølgende sat på løbebåndet – men kunne ikke gå på det.

Vi aftalte en ny tid til vandløbebånd, fire dage senere.

Min hund var meget træt efter behandlingen, da vi kom hjem. Han lagde sig til at sove. Han sov i godt 14 timer. Da han vågnede næste dag, rejste han sig op og gik ud og tissede!!!!

Min hund kunne atter bevæge sig.

Jeg fortsatte hos Lise-Lotte med træning på vandløbebånd.

Jeg kan på det varmest anbefale Lise-Lotte

Kvinde fra Frederiksværk

Jeg arbejder meget med mine hænder, i mit job. Så, jeg havde fået nogle smerter i mine fingre – noget slidgigt. Lise-Lotte, behandlede mig for det med kinesiologi, laser og farvefrekvenser mm i en periode. Nu er det væk som dug for solen.

Jeg anbefaler Lise-Lotte på det varmest til behandling af gener i bevægeapparatet.

Kvinde og hesteejer fra Brøndby området.

Jeg var blevet anbefalet Lise-Lotte til at hjælpe min hest, som var halt mm. Min hest fik det hurtigt rigtig godt. Jeg fortalte Lise-Lotte, at jeg selv også havde problemer med bentøjet. Jeg havde problemer med mine fødder. Jeg gik med kraftig indlæg i sko mm. Og det betød jo at jeg altid gik i de samme sko, herunder kunne jeg ikke gå i sandaler og jeg kunne ikke gå langt.

Jeg fik selv en tid hos Lise-Lotte, som behandlede mig bare en gang. Efter den ene behandling, kunne jeg  tage indlæggene ud af skoene, jeg kunne nu gå i sandaler med bare fødder og jeg kunne gå langt.

Så jeg kan varmt anbefale Lise-Lotte til både behandling af heste og mennesker.

Kvinde fra Frederiksværk

Jeg har gennem mange år været plaget af leddegigt og har fået meget medicin i form af indsprøjtninger og piller med binyrebarkhormon. Jeg kunne ikke sove en hel nat igennem, fordi jeg havde smerter, hver gang jeg rørte mig i sengen. Jeg var stiv i hele min krop og min livskvalitet var betydelig nedsat.

Jeg mødte tilfældig Lise-Lotte i et supermarked. Hun fortalte, at hun arbejdede med netop sådanne ubalancer i bevægeapparatet. Jeg spurgte ind til om, hvad der eventuelt kunne hjælpe mig. Lise-Lotte anbefalede mig forskellige præparater for at lindre mit ubehag. Jeg skrev oplysningerne ned på min indkøbsseddel. Jeg købe de produkter og i løbet af meget kort tid, sov jeg natten igennem og mit forbrug af konservativ medicin kunne reduceres. Jeg har det rigtig godt i dag.

Jeg kan virkelig anbefale Lise-Lotte, hun er meget indlevende og empatisk behandler.

Kvinde fra Hillerød

Jeg har en hest, der havde fået diagnosen Sædstrengsadhranc eller sædstrengsfibrose af dyrlægen. Jeg kontaktede Lise-Lotte, som med hjælp af kinesiologi, laser, Koren Specific Technique (arthrostim), farvefrekvenser og homøopati , fik hjulpet min hest, så der ikke var nogen problemer med bagparten. Jeg kan på det varmeste anbefale Lise-Lotte til at behandle sådanne problemer

Kvinde fra Skibby området

Jeg kan varmt anbefale Lise-Lotte, både behandlingen i hendes klinik og den fjernbehandling, Lise-Lotte tilbyder. Lise-Lotte har både behandlet os mennesker og min datters heste. Bl.a. trak den ene hest på sit ene ben, og han går nu som han skal på alle benene. Lise-Lotte har også hjulpet min datter, der er autist, rigtig meget. Jeg kan også virkelig anbefale Lise-Lotte til mentalt uro, ondt i kroppen og ubalancer i øvrigt.