En morgen vågnede jeg op til, at min hund ikke kunne rejse sig op på alle fire ben.  Den havde fået en lammelse i sit forben. Dyrlægen kunne umiddelbart ikke finde årsagen heller ikke efter en røntgenundersøgelse eller efter en MR og CT scanning af min hund. Jeg var totalt sønderknust. Jeg blev anbefalet, at forsøge, at genoptræne min hund på et vandløbebånd. Jeg fandt frem til Lise-Lotte, som havde et vandløbebånd.

Jeg kom nysgerrig til den første behandling hos Lise-Lotte med min lamme hund, svøbt i et varmt tæppe, som jeg holdt mine arme. Lise-Lotte undersøgte min hund og sagde at den ikke umiddelbart ville få noget ud af, at blive sat på et løbebånd, uden at hun først havde behandlet den med en teknik som hed Kinesiologi og Koren Specific Technique!!!

Jeg var noget skeptisk  – men jeg havde ikke noget at tabe.

Lise-Lotte behandlede som sagt min hund med de teknikker. Min hund blev efterfølgende sat på løbebåndet – men kunne ikke gå på det.

Vi aftalte en ny tid til vandløbebånd, fire dage senere.

Min hund var meget træt efter behandlingen, da vi kom hjem. Han lagde sig til at sove. Han sov i godt 14 timer. Da han vågnede næste dag, rejste han sig op og gik ud og tissede!!!!

Min hund kunne atter bevæge sig.

Jeg fortsatte hos Lise-Lotte med træning på vandløbebånd.

Jeg kan på det varmest anbefale Lise-Lotte