Jeg har gennem mange år været plaget af leddegigt og har fået meget medicin i form af indsprøjtninger og piller med binyrebarkhormon. Jeg kunne ikke sove en hel nat igennem, fordi jeg havde smerter, hver gang jeg rørte mig i sengen. Jeg var stiv i hele min krop og min livskvalitet var betydelig nedsat.

Jeg mødte tilfældig Lise-Lotte i et supermarked. Hun fortalte, at hun arbejdede med netop sådanne ubalancer i bevægeapparatet. Jeg spurgte ind til om, hvad der eventuelt kunne hjælpe mig. Lise-Lotte anbefalede mig forskellige præparater for at lindre mit ubehag. Jeg skrev oplysningerne ned på min indkøbsseddel. Jeg købe de produkter og i løbet af meget kort tid, sov jeg natten igennem og mit forbrug af konservativ medicin kunne reduceres. Jeg har det rigtig godt i dag.

Jeg kan virkelig anbefale Lise-Lotte, hun er meget indlevende og empatisk behandler.